Eredményeink, kitüntetések

HORGÁSZSPORTÉRT kitüntető jelvény

 

 

2014. április 26-án szombaton a Sporthorgász Egyesületek Sz-Sz-B megyei Közhasznú Szövetségének Küldöttközgyűlésén a Máriapócsi Horgász Egyesületet Tóth Árpád képviselte.

Az ülés végén a megyei szervezet képviselői Fesztóry Sándor és Virág Imre elismeréseket adományoztak.

Tóth Árpád a Máriapócsi Horgász Egyesület elnöke a következő elismerésben részesült:

"A Magyar Országos Horgász Szövetség a horgászközösség érdekében kifejtett eredményes munkájáért a HORGÁSZSPORTÉRT kitüntető jelvényt adományozza".

Ezúton is gratulálunk az elismeréshez. 

 

"Horgász közösség érdekében hosszú időn át végzett  eredményes munkájáért"

A Szabolcs - Szatmár – Bereg megyei Horgász Szövetség az idei esztendőben a küldöttközgyűlését 2011. május 7-én tartotta.

Az ülésen a Máriapócsi Horgász Egyesületet Tóth Árpád egyesületi elnök képviseltette.

Az ülés egyebek napirendi pontjában elismerő oklevelek kerültek átadásra a 2010. április 7-én megtartott országos környezetvédelmi napba bekapcsolódóknak, így a Máriapócsi Horgász Egyesületnek is.

Ezt követően elismerések kerültek átadásra, ahol Tóth Árpád az egyesület elnöke is elismerésben részesült, a „horgász közösség érdekében hosszú időn át végzett  eredményes munkája elismeréséül”. Horgász egyesületért elismerést vehetett át. 

 

„Tiszta víz, rendezett vízpart” cím

 

A Máriapócsi Horgász Egyesület sikeresen pályázott a „Tiszta víz, rendezett vízpart” cím elnyerésére. A pályázatot a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium és a Magyar Országos Horgász Szövetség írta ki még a tavalyi év folyamán. Idén februárban kaptunk róla értesítés, hogy pályázatunk pozitív elbírálásban részesült.

2009. március 13-án Budapesten a Magyar Országos Horgász Szövetség székhelyén vehettük át a díjat.

Nem kis munka eredménye ez, hiszen a Magyarországon működő és bejegyzett 1100 horgász egyesület közül mindössze hat horgász egyesület és egy megyei szövetség vehette át ezt a díjat. Külön eredmény, hogy három megyei horgász egyesület kapta meg a címet.

Az oklevél mellé az Egyesület pénzjutalomban részesült környezetvédelmi céljainak megvalósításához. Itt is szeretném kiemelni, hogy csak a közös munka eredménye vezetett a cím elnyeréséhez.

Szeretném külön köszönetemet kifejezni az Egyesület tagjainak, támogatóinknak, segítőinknek. Köszönettel tartozunk Máriapócs Város Polgármesterérének és Képviselő Testületének is.

Bízunk benne, hogy minden horgász egyesület fokozott figyelmet fordít a környezetvédelem fontosságára.

 

 

A képen Tóth Árpád átveszi az oklevelet.

 

M á r i a p ó c s, 2009. március 16.

Tóth Árpád sk.

HE Elnöke

 

2008. február 22. Elismerő Oklevél 

 

Ezúton szeretnék tájékoztatást adni róla, 2008. február 22-én, Budapesten elismerő oklevelet vehettünk át, a Környezetvédelmi és Vízügyi minisztériumtól és a MOHOSZ Magyar Országos Horgász Szövetségtől. Az elismerő oklevél tartalmazza, hogy a fent említett szervek gratulálnak, és elismerésüket fejezik ki a Máriapócsi Horgász Egyesületnek a 2007. évben elvégzett környezetvédelmi tevékenységéért. Az Elismerő oklevelet Haraszthy László Természet- és környezetmegőrzési szakállamtitkár (KvVM) és Szalay Ferenc ügyvezető elnök (MOHOSZ) adta át Tóth Árpád Egyesületi elnöknek.

Tavaly ősszel kiírt „tiszta víz, rendezett vízpart” című pályázaton ugyan nem kerültünk az első öt helyezett közé, de az elvégzett munkának köszönhetően vehettük át az elismerő oklevelet és egy jelentős könyvjutalom csomagot. Úgy gondolom, hogy nagyon fontos esemény volt ez az életünkben, hiszen olyan egyesületekkel lettünk együtt kiemelve, akikre csak büszkék lehetünk (Paks, Maczonka, Ráczkeve, stb. ).

Külön érdem, hogy (sajnos) a megyénkben egyedül csak a mi horgász egyesületünk részesült ilyen elismerésben. 

Melléklem az elismerő oklevelet és az átadás pillanatát.

A képen Tóth Árpád átveszi az elismerő oklevelet Haraszthy László szakállamtitkártól, a másik úriember Szalay Fernc a MOHOSZ ügyvezető elnöke.

 

Amennyiben az esemény közölhető a Kelet- Magyarországban akkor segítségét, amelyet előre is köszönök. 

 

 

                                                                                                          Tóth Árpád sk.

                                                                                                  A máriapócsi HE elnöke