Sikertörténetek

2008. február 22. Elismerő Oklevél 

 

Ezúton szeretnék tájékoztatást adni róla, 2008. február 22-én, Budapesten elismerő oklevelet vehettünk át, a Környezetvédelmi és Vízügyi minisztériumtól és a MOHOSZ Magyar Országos Horgász Szövetségtől. Az elismerő oklevél tartalmazza, hogy a fent említett szervek gratulálnak, és elismerésüket fejezik ki a Máriapócsi Horgász Egyesületnek a 2007. évben elvégzett környezetvédelmi tevékenységéért. Az Elismerő oklevelet Haraszthy László Természet- és környezetmegőrzési szakállamtitkár (KvVM) és Szalay Ferenc ügyvezető elnök (MOHOSZ) adta át Tóth Árpád Egyesületi elnöknek.

Tavaly ősszel kiírt „tiszta víz, rendezett vízpart” című pályázaton ugyan nem kerültünk az első öt helyezett közé, de az elvégzett munkának köszönhetően vehettük át az elismerő oklevelet és egy jelentős könyvjutalom csomagot. Úgy gondolom, hogy nagyon fontos esemény volt ez az életünkben, hiszen olyan egyesületekkel lettünk együtt kiemelve, akikre csak büszkék lehetünk (Paks, Maczonka, Ráczkeve, stb. ).

Külön érdem, hogy (sajnos) a megyénkben egyedül csak a mi horgász egyesületünk részesült ilyen elismerésben. 

Melléklem az elismerő oklevelet és az átadás pillanatát.

A képen Tóth Árpád átveszi az elismerő oklevelet Haraszthy László szakállamtitkártól, a másik úriember Szalay Fernc a MOHOSZ ügyvezető elnöke.

 

Amennyiben az esemény közölhető a Kelet- Magyarországban akkor segítségét, amelyet előre is köszönök. 

 

 

                                                                                                          Tóth Árpád sk.

                                                                                                  A máriapócsi HE elnöke